Categorieën
Home / Grootverpakking / Havermout tot 25 kg

Havermout tot 25 kg

Categorieën


Bezig met laden...
Papieren Zak geschikt voor 5 kg
WISHLIST
Bestellen
Papieren zak geschikt voor 10 kg
WISHLIST
Bestellen
Havermout 4 kilo Grootverpakking (demeter)
WISHLIST
Bestellen
Havervlokken Grof 4 kilo Grootverpakking (demeter)
WISHLIST
Bestellen
Havervlokken (Grof) 5 kilo (biologisch)
WISHLIST
Bestellen
Havermout 5 kilo (biologisch)
WISHLIST
Havermout 5 kilo (biologisch)

€ 16,95

per stuk
Bestellen
Havermout Extra Fijn (Snel klaar) 20 kilo (demeter)
WISHLIST
25 kg Havermout (biologisch)
WISHLIST
25 kg Havermout (biologisch)

€ 69,00

per stuk
Bestellen
25 kg Havervlokken Grof (biologisch)
WISHLIST
Bestellen
25 kg Glutenvrije Havermout (biologisch)
WISHLIST
Bestellen
25 kg Glutenvrije Havervlokken Grof (biologisch)
WISHLIST
Bestellen

Biologische Havermout Kopen in Grootverpakking

Koop hier je havermout in fijne grote zakken van 4 tot 25 kilo. De havermout en havervlokken die wij in onze winkel per grootverpakking te koop hebben, zijn van De Nieuwe Band of De Halm. De havermoutvlokken van De Nieuwe Band zijn van demeter kwaliteit (biologisch dynamisch) en die van De Halm van biologische kwaliteit.

Let op: de havermout en havervlokken van De Nieuwe Band en De Halm kunnen sporen van gluten bevatten (zie onder voor meer uitleg).

Bij ons kun je havermout en havervlokken kopen in zowel kleinverpakking als grootverpakking. Als je dagelijks havermoutpap als ontbijt eet, dan is een grote zak havermout een voordelige aankoop en kun je goedkoop je havermout kopen. Liever kleinere zakken? Bekijk dan ons reguliere aanbod biologische havermout.
 

Is havermout niet sowieso glutenvrij?

Zuivere haver bevat geen gluten. Maar:(!) de meeste haver die in Nederland te koop is, is gemengd met tarwe of niet 100% gescheiden gebleven van granen die gluten bevatten. Daarom is gewone havermout voor mensen die glutenvrij moeten eten niet geschikt. Havermout waarbij op de verpakking de garantie gegeven wordt dat het product niet in aanraking geweest met glutenbevattende granen is wél glutenvrij.

 

Garantie

Op het moment dat je bestelling binnen is, dien je de producten te openen en te inspecteren op eventueel onvolkomenheden zoals ongedierte of eitjes of gebroken verpakkingen (bijvoorbeeld glas). Als je dit binnen een maand constateert (schade binnen een week), heb je recht op een nieuw product of je geld terug. Daarna niet meer.

Om de kwaliteit goed te houden en ongedierte op afstand te houden, raden we aan zowel geopende als ongeopende zakken te bewaren in luchtdichte en vochtvrije opbergbakken of tonnen van voedingskwaliteit. Bewaar deze vervolgens op een koele maar droge plek en zorg dat er geen zonlicht op komt.