Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Sonett Wasmiddelen en Schoonmaakproducten

Met Sonett producten haal je een natuurlijk alternatief voor reguliere wasmiddelen en schoonmaakproducten in huis. Probeer het eens!

Filter op categorie

» Sonett schoonmaakproducten   » Sonett Wasmiddelen
Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Het verhaal achter het merk

Sinds 1977 is Sonett producent van ecologische wasmiddelen en schoonmaakproductenSonett heeft hierbij het uitgangspunt om ons water te respecteren als drager van het leven.

De antroposofische visie van Sonett uit zich in:
  • De keuze van de grondstoffen (waar mogelijk biologisch)
  • De manier van energie-opwekking
  • Het werken met mensen met een verstandelijke beperking


Het aanbod

Van Sonett kun je echt alles kopen op het gebied van huishoudproducten. Ze hebben wasmiddelen, allesreinigers, glasreiniger, wc-reinigers, hygienische reiniger, wolwasmiddelen, stukken kernzeep en ossengalzeep, vloeibare galzeep, kindershampoo, afwassponzen, handzepen en afwasmiddelen. En alles met het oog op de natuur. Een schone wereld begint bij jezelf en met de producten van Sonett maak je absoluut een milieubewuste keuze wat ecologisch huishouden betreft.  
 
De verpakking is anders voor elk product. Producten die veel worden gebruikt zijn er in kleine én grote verpakkingen. Neem bijvoorbeeld het wasmiddel. Dit kun je zowel in poeder als vloeibaar krijgen en in kleine verpakkingen én grote zware dozen en jerrycans. 

Met de grote verpakkingen van 5, 10 en 20 liter ((af)wasmiddel, handzeep en verschillende reinigers) kun je uiteraard erg lang doen en bespaar je veel plastic. Je kunt het ook prima delen met andere mensen: met een kraantje of pompje kun je heel gemakkelijk een kleine hoeveelheid schoonmaakmiddel uit de jerrycan krijgen. Zo kan iedereen zijn eigen meegebrachte verpakking (her)vullen!