210d7100a42a88077b1d3da8d88fe4ed.jpg
Kies je categorie
Aanbiedingen per mail
Aanmelden
  • Verzendkosten
De verzendkosten bedragen €5,95 (€6,95 voor België en Duitsland). Bij bestellingen van minimaal  €60,00 verzenden wij gratis binnen Nederland en bij bestellingen van minimaal €75 geldt gratis verzenden voor België en Duitsland.
 
  VERZENDKOSTEN
Nederland € 5,95 (€60 = Gratis Verzenden)
België € 6,95 (€75= Gratis Verzenden)
Duitsland € 6,95 (€75 = Gratis Verzenden)
Frankrijk € 17,95
Groot-Brittannië € 17,95
Italië € 19,95

Wij verzenden in principe wereldwijd. Neem contact met ons op als je de verzendkosten wilt weten voor een land dat niet in bovenstaande tabel voorkomt. Als je producten naar een land uit de tabel wilt laten verzenden, kun je gewoon in de webshop bestellen. In de winkelwagen kies je vervolgens het land waar je je producten naartoe wilt laten sturen. Betalen vanuit het buitenland kan alleen met "Vooraf Betalen" of Mister Cash (België). Je maakt in het geval van "Vooraf Betalen" na je bestelling het bedrag over en wij verzenden de bestelling na ontvangst van je betaling.

Let op: als je kiest voor Vooraf betalen, verzenden wij na ontvangst betaling. Je kunt het totaalbedrag overmaken op:

IBAN nr(Banknr).: NL23 RABO 0101085087
BICnr.:RABONL2U

Ten name van Biologische Toko te Drachten. Graag je ordernummer vermelden als referentie.

 

  • Levertijd

Bestel je voor 's ochtends 9.00 uur dan word je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Voorwaarde is wel dat je bestelling is betaald. Soms gebeurt het dat de betaling niet goed gaat, in dat geval wordt de order niet verwerkt! Check dus zelf of je betaling is gelukt.  Wij kunnen namelijk niet zien of een klant bewust een betaling heeft afgebroken (en dus annuleert) of niet.

Is je betaling niet gelukt maar wil je wel je order door laten gaan? Mail dan naar info@biologischetoko.nl, en geef aan dat je een betaallink wit ontvangen zodat je alsnog kunt betalen. 

Het kan gebeuren dat een product eventjes niet leverbaar is, en dat je bestelling daardoor vertraging oploopt. In dat geval zullen we je een mailtje sturen met de nodige informatie en wachttijd.

Sommige producten zijn onverhoopt langere tijd niet leverbaar. Deze zullen we in dat geval vergoeden en dit vermelden we dan op de pakbon die je bij je bestelling ontvangt.  


 

  • Ophalen

Bij ons kun je  er dus voor kiezen de producten te laten verzenden maar je kunt ze ook zelf ophalen in Drachten (Friesland)! Je kunt bij ons de producten niet contant betalen, graag op de website afrekenen met iDeal of een andere betaalmethode. Graag zelf na de bestelling even mailen om te overleggen wanneer je de bestelling kunt ophalen.


Biologische Toko
Handwerkerszijde 104
9201 CP Drachten