Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Natuurlijke Verzorgingsproducten voor Baby en Kind

In onze winkel vind je een aantal verzorgingsproducten speciaal voor kinderen. Deze producten zijn van de merken Lavera,  Weleda, Dr. Bronner en Petit et Jolie. Omdat de huid van kleine kinderen veel dunner is dan onze huid, is het des te belangrijk goed te kijken naar de ingrediënten van verzorgingsprodcten zoals shampoo, cremes en zeep. De natuurlijke ingrediënten in onze producten sluiten naadloos aan op de huid, worden gemakkelijk verdragen en door de huid opgenomen en verzorgen de huid optimaal.
Bezig met laden...

Biologische verzorging voor Baby en Kind

De producten die wij hebben voor kinderen zijn van de merken Lavera en Weleda. Beide merken hebben een mooie lijn producten die geschikt zijn voor de gevoelige kinderhuid.
 

Baby en Kind Neutral van Lavera

Baby & Kind Neutral zijn met name goed voor kinderen met een gevoelige huid. De producten van Baby & Kind Neutral zijn neutraal van geur en bevatten pure biologische plantaardige oliën van soja, olijf-, zonnebloem- of  teunisbloemolie: ingrediënten die geen irritatie veroorzaken voor de huid. Deze natuurlijke bestanddelen verzorgen de tere kinderhuid met een beschermend laagje.

De Baby & Kind Neutral producten zijn ook erg geschikt voor volwassen met een gevoelige (allergische) huid.

De volgende 5 producten maken onderdeel uit van Baby & Kind Neutral:

  • Bubble bath verzorgt de kinderhuid tijdens en na het badderen. De Aloë Vera maakt dat de huid niet uitdroogt. Het schuimt heerlijk en geeft je baby een lekker verzorgend badmoment. 

  • Wash Lotion & Shampoo is een milde waslotion die zowel voor de kinderhuid als het haar kan worden gebruikt

  • Lavera Skin Oil is een heerlijke verzorgende olie. Deze kan ook prima gebruikt worden bij een ontspannende babymassage

  • Protection Cream is een verzorgende en hydraterende creme die geschikt is voor het hele lichaam, ook het gezicht

  • Nappy Cream is een creme speciaal voor de huid onder de luier


Calendula-producten van Weleda Baby Puur Natuur

De Calendula producten van Weleda Baby verzorgen de tere huid met het goede uit de natuur. Dankzij de plantaardige oliën wordt de babyhuid niet afgesloten zoals wel het geval is bij minerale oliën (vaseline en paraffine). De huid kan ademen en wordt gevoed en verzorgd door de natuurlijke producten. Ze beschermen de tere babyhuid en ondersteunen een gezonde en evenwichtige groei en ontwikkeling.

Het hoofdbestanddeel van de babyproducten van Weleda is Calendula oftewel Goudsbloem. Calendula heeft de volgende eigenschappen: 
  • Verzacht en zuivert als extract in de crèmes
  • ​Verstevigt de vezels in de babyhuid
  • Verrijkt de babyhuid met de warmte van de zon
  • Stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen