Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Biologische Chocolade

Onze repen en lekkernijen van chocola zijn stuk voor stuk een traktatie. Onze klanten kiezen het vaakst voor de extra pure chocoladerepen van Vivani. Ook zijn de vegan repen van iChoc en LoveChock erg populair. 

Puur of melk, raw of vegan: in onze winkel kun je je hart ophalen als chocoladefan. En koop je je favoriete reep per doos, dan krijg je altijd 10% korting!
Bezig met laden...

Biologische Chocolade van Vivani en Lovechock

Onze chocolade is afkomstig van verschilende merken met elk hun eigen smaak en specialiteit, maar allemaal van een mooie kwaliteit en uiteraard biologische herkomst. Hieronder volgt een korte introductie op de twee grootste merken. 
 

Vivani Chocolade

Vivani heeft een uitgebreid assortiment chocoladerepen waarvan wij er verschillende in onze winkel te koop hebben. De hardlopers hiervan zijn de pure repen van 92% en 99% cacao.


Rauwe Chocolade van Lovechock

Lovechock is een geliefd merk bij onze klanten. Rauwe chocolade is de laatste tijd enorm populair geworden en daarom worden de Lovechock producten veelvuldig gegeten. Toch is het niet alleen het rauwe wat deze chocolade zo geliefd maakt. Lovechock weet met de Lovechock repen en Lovechock Rocks een perfecte combinatie van gezond en genieten neer te zetten. Heerlijke pure rauwe chocolade al dan niet gecombineerd met vruchtjes en noten.