210d7100a42a88077b1d3da8d88fe4ed.jpg
Kies je categorie
Aanbiedingen per mail




Aanmelden

Onze klanten over ons

Lees hier de reviews die we de afgelopen jaren van onze klanten hebben ontvangen.

Sindskort worden de reviews verzameld door Feedback Company. De meest recente reviews vind je daarom op
deze pagina. Als je zelf een review wilt plaatsen, kan dat óók op de pagina van de Feedback company. Alvast hartelijk dank!

.  

M Janssen - 17/07/2017 om 19:49

zeer tevreden over bestelling en afhandeling.

Thirza - 17/07/2017 om 13:04

Goede service, snelle levering, groot assortiment

Gerard - 16/07/2017 om 04:55

Mijn eerste bestelling gedaan, gewoon helemaal goed, snel en netjes.

Annet - 15/07/2017 om 10:17

Fijne website , goede levering, aangenaam bedrijf. Het eniste wat ik écht mis is de vermelding van allergenen bij de producten. Echt een gemis als je glutenvrij, koemelkeiwitvrij, soyavrij en zonder E 621 moet eten. Die vermelding zou het voor mij een perfecte website maken!

Lida - 14/07/2017 om 09:52

Snelle levering en niet duur! Goed bedrijf,Biologische Toko.!

Anne-Lies - 14/07/2017 om 06:33

Goede en snelle service.
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Elvira - 09/07/2017 om 21:31

Goede kwaliteit producten, snelle levering, ruim assortiment

C. - 01/07/2017 om 23:13

Goede en vlotte levering van mijn bestelling..

Elisabeth - 01/07/2017 om 20:09

Net als anders heel netjes verpakt. In plaats van oerzoet zat er kokosbloesemsuiker in de doos, maar daar zeur ik verder niet over, kan gebeuren.

krijger - 28/06/2017 om 07:21

IK ben heel tevreden over jullie site.

Tineke - 27/06/2017 om 20:42

Prima produkt, zeer snelle levering. Top!

Jan Van Spronsen - 24/06/2017 om 13:54

al meerdere keren hier besteld. telkens top!

neuzerling - 22/06/2017 om 20:37

Keurig verzorgde en snelle levering

Angelique Bergsma - 19/06/2017 om 20:13

Fijne producten en snelle levering

Miriam - 19/06/2017 om 13:54

Snelle levering! En hele fijne producten!

Ninke - 19/06/2017 om 13:18

Super! snel geleverd en een prima prijs!

Fleur Westendorp - 17/06/2017 om 12:29

Hele scherpe prijzen, breed assortiment, snelle levering, duidelijke communicatie via de mail over de leverdatum. Duidelijke webshop, kan makkelijk alles vinden.

marisa vandeneynde - 16/06/2017 om 12:38

De levering was zeer snel waarvoor dank maar helaas was het pakje met de poederbouillon gescheurd en was er veel poeder in de buitenverpakking terecht gekomen.... De bouillon zelf moeten we nog proeven.

Allyson Grütgen - 13/06/2017 om 14:43

Tot mijn grote schrik zat er een stukje groene plastic in het potje wortel,Aardappel en rundvlees!( babyvoeding van holle vanaf 4 maanden) Ik heb het potje weggegooid en ben benieuwd naar de andere potjes.
Tot zover wel tevreden met de andere baby voeding. Maar dit is niet ok!
Reactie: dat is zeker niet de bedoeling! We maken hier meteen melding van bij de leverancier en storten je geld terug.

MC Nicolas - 13/06/2017 om 09:36

Snelle levering en goede customer service

 
Pagina 1 van 49