Categorieën
Home / Huishouden / Sonett WC-reiniger 10 liter
WC reiniger grootverpakking 10 liter
Sonett WC-reiniger 10 liter
1 Review | Review toevoegen
✓ Voordelige grootverpakking

Artikelnummer

80765

Levertijd

ca 2 werkdagen

€ 44,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

WC-reiniger Grootverpakking 10 liter

  • Merk: Sonett
Deze wc-reiniger verwijdert vuil, urinesteen en kalkafzettingen grondig en bevat naaldboomoliën die de bacteriegroei remmen. Door zijn dikke, vloeibare consistentie hecht de toiletreiniger goed en kan daardoor ook uitstekend onder de wc-rand en op verticale vlakken inwerken.


Ingrediënten:

Samenstelling: citroenzuur, suikertensiden, kokosvetalcoholsulfaat, plantaardig verdikkingsmiddel, natuurlijke etherische oliën uit ceder* en citronella* (bevatten citronellol*, geraniol* en limoneen*), balsamische toevoegingen*, gewerveld water
(*uit gecontroleerde biologische landbouw / wildverzameling)


INCI: Aqua, citric acid, alkylpolyglucoside C8¿10, sodium C12¿14 fatty alcohol sulphate, polysaccharide, perfume (fragrance)*, geraniol*, citronellol*
* Van biologische herkomst


Sonett is al sinds 1977 producent van ecologische was- en reinigingsmiddelen en werkt volgens een antroposofische visie. Dat uit zich bijvoorbeeld in de keuze van de grondstoffen (waar mogelijk biologisch), de manier van energie-opwekking en het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Sonett is een zelfstandig bedrijf en heeft als uitgangspunt om middelen voor wassen en reinigen te maken, die het water respecteren als drager van het leven.

Sorteren op:

Review toevoegen
Immie - 31-03-2016 21:20

Ik vind het heel prettig dat producten als deze in grootverpakking te krijgen zijn. Dan hoef ik geen tien aparte flessen in mijn kast neer te zetten. Ik heb ook allesreiniger en afwasmiddel van Sonett in grootverpakking staan.Ideaal! Bovendien ben ik erg tevreden over de werking van deze producten.

Sonett WC-reiniger 10 liter

Snelle verzending met Post NL