Categorieën
Home / Koken & Bakken / Suiker, Siroop & Honing / Palmsuiker 250 gram (biologisch)
Palmsuiker kopen
Palmsuiker 250 gram (biologisch)
✓ 12 kopen = 10% korting!

Levertijd

ca 3 werkdagen

€ 2,58
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Arenga Palmsuiker kopen 250 gram

  • Merk: Masarang
Deze smaakvolle 'trage suiker' wordt gewonnen van 100% puur sap, mineralen en antioxidanten. Het sap wordt gewonnen door kleinschalige landbouwers die door aanplant (of behoud) van gemengd bos nijdragen aan habitatbehoud van de inheemse orang oetan. Met aankoop van dit product ondersteunt u de masarang stichting. Voor meer info kunt u de website bezoeken. Koel en droog bewaren.

Ingrediënten:
palmsuiker*
*van biologische herkomst

Palmsuiker lijkt qua structuur veel op basterdsuiker en is geschikt om mee te bakken. De voordelen ten opzichte van rietsuiker zijn dat palmsuiker meer mineralen en aroma bevat en langzamer door het bloed wordt opgenomen. 

Onze arenga palmsuiker van Stichting Masarang is afkomstig van boeren uit Minahasa, een regio in Indonesie. De missie van deze stichting is het regenwoud beschermen en de boeren aan een beter leven helpen. Bij ons is deze palmsuiker te koop in zakjes van 250 gram en als je 12 zakjes tegelijk wilt kopen, krijg je 10% korting!

De laatste tijd is er veel vraag naar deze palmsuiker en je hebt het dan ook niet altijd bij ons kunnen kopen. Gelukkig hebben wij palmsuiker nu weer volop te koop en kun je weer snel en gemakkelijk in onze webshop palmsuiker online bestellen.

Palmsuiker 250 gram (biologisch)

Snelle verzending