Categorieën
Home / Haverkoeken bakken met pecannoten en gedroogd fruit

Haverkoeken bakken met pecannoten en gedroogd fruit

Haverkoeken bakken met pecannoten en gedroogd fruit Ingrediënten
Bereiding
  • Snij of knip het gedroogde fruit in kleine stukjes en de pecannoten in vieren
  • Smelt de boter in een grote pan, maar zorg ervoor dat de boter niet verkleurt! 
  • Roer de appelstroop en de oersuiker door de boter. 
  • Voeg de kaneel, de havermout en de geraspte kokos toe. 
  • Voeg vervolgens het gedroogde fruit en de noten toe. 
  • Roer alles goed door elkaar, zodat er een compacte massa ontstaat.
  • Giet het geheel in een ingevet bakblik en druk het aan. 
  • Bak zo´n 45 minuten op 180°.
  • Haal het blik uit de oven en laat de koek half afkoelen en snij het in 12 tot 16 stukken en laat hem verder helemaal afkoelen.

Een ideaal en superfoodzaam tussendoortje!
  Biologischetoko.nl     27-10-2014 11:03