Categorieën
Home / Merken / Het Zeeplokaal

Het Zeeplokaal

Categorieën
Van Het Zeeplokaal hebben we acht soorten handgemaakte zeep opgenomen. Onder andere zeep met zwarte actieve kool, een scrubzeep met havermout, zeep voor je huishouden en twee haarzepen. De zeep is veelvuldig getest en verbeterd tot de perfecte zeep.
Bezig met laden...
Haarzeep en Conditioner Bergamot Bijenwas 80 gram
WISHLIST
Bestellen
Haarzeep en Conditioner Jojoba Honing 80 gram
WISHLIST
Bestellen

Handgemaakte zeep van Het Zeeplokaal


Het Zeeplokaal vindt zijn oorsprong in de liefde voor het zelf willen maken van producten. Puur natuur. Geen bewerkingen. Op een gegeven moment begon oprichter Thijske zeep te maken, omdat zij klaar was met ellenlange, onbegrijpelijke product labels. Zij wilde volledige controle hebben over het product dat dagelijks in aanraking komt met het grootste orgaan dat je hebt: je huid.

In januari 2017 maakte ze voor het eerst zeep, in een cakevorm, die tegenwoordig is vervangen door een zeepvorm. Omdat ze bij Het Zeeplokaal voornamelijk met eetbare ingrediënten werken, lijkt het vaak alsof ze aan het koken zijn!

Alle zeep die door het Zeeplokaal wordt gemaakt heeft als uitgangspunt heerlijk verzorgend te zijn én goed voor moeder natuur. Elke zeep die ze bij Het Zeeplokaal maken is plantaardig en dus helemaal vegan friendly! Vrij van sulfaten zoals SLS en SLES. Puur natuur it is

Bij Het Zeeplokaal werken ze zoveel mogelijk met biologische ingrediënten. In de productomschrijving kun je zien welke ingrediënten biologisch geproduceerd zijn. Kortom, handgemaakte zeep uit eigen atelier. Back to basics!