210d7100a42a88077b1d3da8d88fe4ed.jpg
Kies je categorie
Aanbiedingen per mail
Aanmelden


Bezig met laden...

Oog make-up van puroBio


Oogschaduw

Met de tien prachtige kleuren oogschaduws creëer je de mooiste looks. De volledig natuurlijke formules zijn zeer geschikt voor gevoelige ogen. De oogschaduws hebben een glanzend effect en zijn een innovatieve combinatie van poeder en crème. Voor een intenser en kleurrijker effect breng je de oogschaduw aan met een licht vochtige kwast. Met een pencil eyeliner kun je je ogen extra accentueren. Voor een sprankelende oogopslag! De oogschaduw zit met een magneetje in de verpakking. Deze kun je loshalen en in een palet plaatsen waar ruimte is voor in totaal 8 oogschaduws.

De praktische kingsize eyeshadows (de potloden) van puroBIO zijn gemaakt van waardevolle plantaardige oliën waardoor ze zacht en makkelijk aan te brengen zijn. De zijdeachtige textuur zorgt voor veel mogelijkheden: het potlood is zowel geschikt als eyeliner, als oogschaduw, en als basis onder een andere oogschaduw. Zet prachtige kleuraccenten rond je ogen en laat je blik spreken!


Mascara

puroBIO biedt twee soorten mascara’s die zijn samengesteld uit biologische ingrediënten en zijn zeer aan te bevelen voor gevoelige ogen. De Impeccable Mascara voedt de wimpers, krult en geeft ze lengte. De wimpers worden extra geaccentueerd zonder dat de mascara vlekt, klontert of de wimpers verzwaart. Het resultaat is een intense blik. De borstel heeft de vorm van een haak, gebogen in het laatste deel, om de mascara makkelijker in de ooghoeken aan te kunnen brengen.

De Volumizing Mascara heeft een intens zwarte kleur en geeft de wimpers extra volume en krul. De borstel is licht gebogen met zeer dichte haren, waardoor elke wimper gedefinieerd wordt, ook in de ooghoeken. Het resultaat is dat je ogen groter lijken. Ook deze mascara is zeer geschikt voor gevoelige ogen door de zorgvuldige samenstelling uit biologische ingrediënten. Voor een intensere en heldere blik!


Eyeliners

Dit potlood biedt als eyeliner een unieke kleurintensiteit. Het is zacht, kleurecht en eenvoudig aan te brengen - perfect voor het definiëren van de ogen. Het kan gebruikt worden als eyeliner om de contouren van de ogen te schetsen of uitgeveegd worden over het ooglid als oogschaduw, zonder dat het uitloopt. De samenstelling is rijk aan plantaardige oliën en vitamine E, en heeft een anti-oxidante werking. Zeer geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. Creëer een klassieke eyeliner look – voor stralend mooie ogen!