Categorieën
Home / Merken / Marcel's Green Soap

Marcel's Green Soap

Categorieën

Marcel's Green SoapMarcel's Green Soap - een korte introductie

Marcel is de man achter de producten van Marcel's Green Soap. Vroeger had hij - net als nog steeds teveel Nederlanders - allemaal agressieve, chemische schoonmaakproducten in zijn aanrechtkastje staan. Dit begon hem tegen te staan. Al die rotzooi die in het mileu komt en dan die chemische geur. Dat moest anders kunnen.

Hij ging aan de slag en vond een zeepfabriek in Utrecht die de door Marcel en zijn drie dochters bedachte zeep mét de heerlijkste geuren ging produceren.

Inmiddels kom je de zeep op steeds meer plekken tegen, en nu staat de zeep ook in de shop van Biologische Toko!

 

‘Clean your home and save the planet’

Alle producten van Marcel's Green Soap zijn 99% biologisch afbreekbaar, dat wil zeggen dat het volledige product binnen 28 dagen afbreekt in CO2 en water. De producten van Marcel’s Green Soap bevatten o.a. ook zouten. Die zijn nodig voor de pH, voor het oplossen van vuil en ook om de zeep wat dikker te maken. Zouten breken niet af in water en CO2, dus daarom is de zeep 99% en geen 100% biologisch afbreekbaar. 

Wist je dat niet alleen de zeep milieuvriendelijk is? De flessen van de schoonmaakmiddelen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, als eerste in heel Nederland! Door Marcel's producten te kopen, help je dus ook nog eens de productie van plastic tegen te gaan. 

De Eigenschappen van Marcel's Green Soap

Marcel belooft dat zijn producten aan drie eisen voldoen: 

1. Ruikt fantastisch: Alle producten hebben een uniek parfum. Marcel heeft bijna een jaar lang samengewerkt om hele bijzondere en unieke parfums te ontwikkelen voor de producten. Geuren die je normaal niet zo snel zou verwachten in een schoonmaakmiddel zoals Basilicum & Vetiver gras of Patchouli en Cranberry. Daarnaast is Marcel niet zuinig geweest met hoeveel parfum hij gedoseerd heeft. Waar bij andere producten je het parfum wel ruikt als je fles opent maar zo gauw je het gebruikt niet meer, blijven de geuren van Marcel heerlijk hangen tot lang nadat je schoon gemaakt hebt.    

2. Maakt geweldig schoon: Marcel heeft voor alle producten een goede mix van natuurlijke zepen ontwikkelt. Niets meer en niets minder. Deze mix zorgt ervoor dat alle vet en vuil prima verwijdert wordt, maar zonder dat er allerlei chemische toevoegingen inzitten.

3. Vol met natuurlijke ingrediënten: Alle ingrediënten in Marcel’s Green Soap zijn hernieuwbaar en komen uit de natuur. Daarom is de formule ook 99% biologisch afbreekbaar en dierproefvrij. 

Een paar vragen 

Zijn Marcel’s Green Soap producten biologisch? 
Nee, de zeep is wel 100% natuurlijk maar niet alle producten die ze gebruiken hebben een biologisch certificaat. Ze gebruiken bijvoorbeeld wel biologische oliën. De producten zijn wel 99% biologisch afbreekbaar.

Wat maakt Marcel’s Green Soap 100% natuurlijk?

Alle ingrediënten komen uit de natuur en dus niet uit de chemie zoals bij reguliere huishoudmiddelen. Marcel maakt gebruik van plantaardige, natuurlijke biologisch afbreekbare en veilige ingrediënten. Marcel’s Green Soap bevat geen parabenen, zuren ammonia chloor of kleurstoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, huis of mens. Alle producten hebben een natuurlijke geur zoals sinaasappel, basilicum en sandelhout. Verder zit in alle producten van Marcel’s Green Soap biologische olie. Dit zijn essentiële oliën uit planten die op biologische wijze zijn verbouwd. Dit om het product nog lekkerder te laten ruiken!