Categorieën
Home / Merken / Lavera / Lavera Tandpasta

Lavera Tandpasta

Categorieën

Lavera tandpasta voor volwassenen en kinderen

Lavera heeft een viertal soorten tandpasta: drie voor volwassenen en 1 soort kindertandpasta. De tandpasta voor grote mensen heeft een lekkere frisse smaak en de kindertandpasta (zonder fluoride) heeft een frambozen- en aardbeiensmaakje.


Wat is het verschil tussen de drie soorten Lavera tandpasta?

Van de drie soorten Lavera tandpasta voor volwassenen is er eentje zonder fluoride (Classic tandpasta zonder fluoride). Verder zijn er de mint tandpasta en de sensitive tandpasta.

Classic Tandpasta zonder fluoride

De classic tandpasta zonder fluoride is een goed alternatief voor tandpasta met fluoride. Dankzij xylitol en kiezelzuur wordt tandplak effectief verwijderd en worden je tanden op een natuurlijke manier tegen gaatjes beschermd. 


Sensitive tandpasta

Deze tandpasta is er speciaal voor mensen met gevoelige tanden. Je gevoelige tanden en blootliggende tandhalzen worden gereinigd met kiezelzuurmineralen en natriumfluoride. Een zachte behandeling door de aanwezigheid van kalmerende kamille, mirre en toverhazelaar.


Mint tandpasta

Een frisse tandpasta met biologische munt en sodium fluoride. Deze Lavera tandpasta met een mintsmaakje beschermt je tanden tegen gaatjes. Bovendien is deze tandpasta goed voor natuurlijk witte tanden en een frisse adem.