Categorieën
Home / Wassen & Poetsen / Gerecyclede Afwasborstel (Ecoforce)
Ecoforce duurzame afwasborstel
Gerecyclede Afwasborstel (Ecoforce)
0 Reviews | Review toevoegen

Met verwisselbare borstelkop!

€ 2,75
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Eco Afwasborstel van gerecycled materiaal

Gerecyclede afwasborstel met afneembare borstelkop die dankzij de vorm ook goed bij de lastige hoekjes kan. Je hoeft dus alleen maar een nieuwe borstelkop te kopen als de borstel versleten is. Deze afwasborstel is voor 86% van gerecycled materiaal gemaakt (de borstelkop voor 70% en de handgreep voor 89%), dus met recht duurzaam te noemen. De borstelkop heeft sterke en veerkrachtige haren. De duurzame afwasborstel gaat lang mee.


Ecoforce

EcoForce maakt alledaagse producten groener, duurzamer en milieuvriendelijker. Door gebruik te maken van gerecyclede en recyclebare materialen zijn alle EcoForce producten veel milieuvriendelijker dan de wegwerpproducten die we vaak gewend zijn.

De schoonmaakproducten van EcoForce worden zoveel mogelijk gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Hierdoor besparen ze olie, energie en afval. Ook door bijvoorbeeld gebruik te maken van verwisselbare delen (zoals bij de afwasborstel de kop) is er veel minder plastic nodig en wordt er minder ruimte ingenomen en bespaard op gewicht voor het transport

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Gerecyclede Afwasborstel (Ecoforce)

We verzenden enkel met PostNL