Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Dr. Bronner is een Amerikaans merk van eenvoudige en mooie ambachtelijke zepen. Het bedrijf werkt al vanaf de oprichting in 1948 volgens Fairtrade-principes. Het merk is de nr 1 natuurlijke zeep in Amerika!

 


Geen producten aanwezig

De zeep (als zeepblok of vloeibaar) is er in 8 verschillende varianten, waaronder een neutrale versie (Baby Mild). De zeep is zeer geconcentreerd waardoor je maar een beetje hoeft te gebruiken. Zelfs een klein flesje kan al een mooi tijdje mee!

Naast de vloeibare 18-in-1 zepen en de zeepblokken, zijn er heerlijk geurende body balsems voor je lippen en huid, een hand sanitizer, 5 verschillende soorten Shikakai zeep in pompflessen, 4 soorten lippenbalsem en 4 bodylotions. 

De Liquid Soap is een 18 in 1 zeep en kun je op minstens 18 verschillende manieren gebruiken: als scheergel, shampoo, tandpasta, douchegel, bij een hot towel massage, als badschuim, ademverfrisser, deodorant, mondspoelmiddel, babyzeep, aftershave, handzeep, voor in een voetenbad, als wasmiddel voor kleding, om bestrijdingsmiddelen van fruit & groenten te wassen,  als insectenspray voor planten en op de moestuin, allesreiniger en dierenshampoo.