Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Biologische rose
Rosé 750 ml (biologisch)
0 Reviews | Review toevoegen

✓ Koop 6 flessen met 10% korting!

€ 5,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Biologische Rosé - Flos de Pinoso Rosé 750 ml

  • Merk: Flos de Pinoso
  • Herkomst: Spanje


La Bodega de Pinoso

La Bodega de Pinoso werd in 1932 als coöperatie opgericht in het dorpje Pinoso, 50 km ten westen van Alicante. Er zijn 300 boeren bij de coöperatie aangesloten en 50% van de wijnproductie is biologisch. De Bodega stimuleert haar leden om te schakelen naar biologisch en organiseert daarom o.a. bijeenkomsten over biologische landbouw. Hun streven is om uiteindelijk 100% biologisch te werken. 

Goede begeleiding

De boeren die aangesloten zijn bij de coöperatie worden intensief door het team begeleid. Zo worden er monsters van de druiven naar het laboratorium gehaald om de rijpheid te onderzoeken en te bekijken wat de beste tijd is om de druiven te plukken.

Wijn met een mediterrane ziel

De grond en het klimaat rond Pinoso zijn ideaal voor het verbouwen van druiven die op hun beurt weer mooie wijnen opleveren. De wijnen hebben op zijn Spaans een "mediterrane ziel", wat zijn oorzaak heeft in het gebruik van inheemse gisten en -druivenrassen. De grond en het klimaat rond Pinoso zijn perfect voor het verbouwen van bijvoorbeeld de druivensoort monastrell. De Bodega combineert moderne technieken met traditionele technieken en dit resulteert onder andere in lage sulfietgehaltes kunnen werken. De wijnen van Flos de Pinoso zijn al meerdere keren in de prijzen gevallen. Probeer ze ook eens!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 5,95

6 of meer

€ 4,95