Categorieën
Home / Verzorging / Make-up

Make-up

Categorieën

Biologische Make-up

  • biologisch gecertificeerd
  • meeste producten zijn vegan* (uitleg onderaan de pagina)
  • dermatologisch getest
  • niet op dieren getest
  • geschikt voor de gevoelige huid
  • vrij van siliconen, paraffine en vaseline, parabenen, synthetische conserveringsmiddelen
  • glutenvrij en getest op nikkel
Bezig met laden...
Puntenslijper
Puntenslijper

€ 3,50

per stuk
Bestellen
  1 2  3   

puroBio: biologische make-up voor natuurlijke schoonheid


Over puroBio

puroBIO is een jong Italiaans bedrijf in biologische en grotendeels vegan make-up. De missie van puroBio is producten te maken die goed zijn voor je huid én voor de natuur. puroBIO kiest daarom voor hoogwaardige, biologisch gecertificeerde ingrediënten van plantaardige of minerale oorsprong. Voor zover mogelijk zijn de producten Vegan* (de meeste producten). Het spreekt voor zich dat de producten van puroBio niet op dieren worden getest.


Ingrediënten

De samenstellingen van de ingredienten zijn zo geformuleerd, dat ze het risico op allergieën minimaliseren. Ze zijn vrij van siliconen, paraffine en vaseline, parabenen, synthetische conserveringsmiddelen en zijn daarnaast glutenvrij en getest op nikkel.


Ook voor de gevoelige huid

puroBIO bewijst dat er natuurlijke alternatieve grondstoffen zijn om prachtige make-up te maken die je huid gezond houden. Dat is te zien én te voelen. Alle producten zijn dermatologisch getest door onafhankelijke instituten en zijn bijzonder geschikt voor de gevoelige huid.


Vele mogelijkheden

Met de make-up van puroBIO versterk je je natuurlijke schoonheid. De make-uplijn van puroBIO biedt een uitgebreide selectie van producten voor je huid, ogen en lippen. Je kunt oneindig combineren en diverse producten voor verschillende doeleinden gebruiken.

Creëer jouw juiste look voor het juiste moment, van klassiek tot modern, van naturel tot opvallende avondmake-up. Je natuurlijke schoonheid zal stralen, ook als je een gevoelige huid hebt!

*sommige rode lipproducten bevatten de kleurstof karmijnzuur (C75470) en zijn derhalve niet veganistisch