Categorieën
Home / Koffie & Thee / Cafeinevrije Filterkoffie 250 gram (biologisch)
Cafeinevrije Filterkoffie 250 gram (biologisch)
Cafeinevrije Filterkoffie 250 gram (biologisch)
0 Reviews | Review toevoegen

✓ Koop 6 zakken met 10% korting!

€ 4,50
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Cafeinevrije Filterkoffie 250 gram

Koffie gemaakt van Single origin bonen uit Peru. De smaak is mild, zacht, bloemig en fruitig, met tonen van melkchocolade. De koffie is geschikt voor snelfilter of cafetiére.
  • Merk: De Nieuwe Band

Ingrediënten:

koffie* (arabica (100%)
* Van biologische herkomst


Koffie van Peru Altomayo

Cooperativa Agraria Cafetalera La Florida is opgericht in 1966 door een groep van 50 kleine boeren uit de provincie Chanchamayo. Inmiddels bestaat de coöperatie uit zo’n 1000 leden. De Fairtrade-premie die ze ontvangen besteden ze voornamelijk aan het verbeteren van de medische zorg en het vergroten van de bijdrage van vrouwen aan het productieproces. Ook zijn er voor de kinderen van de boeren nieuwe schooluniformen aangeschaft en bibliotheken gebouwd. Daarnaast krijgen de boeren workshops aangeboden over koffieproductiemethoden en het omgaan met de vogels, insecten en dieren op de plantages. Verbetering van het ecosysteem is een van de speerpunten van deze coöperatie.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 4,50

6 of meer

€ 4,05

Cafeinevrije Filterkoffie 250 gram (biologisch)

We verzenden enkel met PostNL