Categorieën
Home / Home / Tandenborstel Bamboe Groen (medium)
Tandenborstel Bamboe Groen (medium)
Tandenborstel Bamboe Groen (medium)
0 Review | Review toevoegen
✓ Bamboe

Artikelnummer

13630

Levertijd

ca 2 werkdagen

€ 4,35
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Bamboe Tandenborstel Groen (Medium)

  • Merk: HydroPhil
  • Individueel verpakt in gerecycled bio-afbreekbaar karton
  • 10% van de winst van Hydrophil gaat naar een goed doel


Tandenborstels van bamboe met nylon borstelharen zonder BPA

De bamboe tandenborstels van HydroPhil zijn niet alleen biologisch afbreekbaar, de borstels zijn bovendien gemaakt van nylon zonder BPA. Hydrophil heeft voor dit materiaal gekozen omdat er geen vervangend plantaardig materiaal is met een levensduur van drie maanden.

Productie

De tandenborstels zijn water-neutraal geproduceerd: omdat de borstels gemaakt zijn van een natuurproduct dat geen kunstmatige irrigatie nodig heeft. Er worden alleen kleurstoffen zonder minerale oliën of ander chemicaliën gebruikt.  De tandenborstels bevatten verder geen dierlijke elementen en zijn ook niet getest op dieren.


Biologisch afbreekbaar

Het gebruikte nylon voor de borstel is van kunststof mmaar is wel heel composteerbaar; het kan bij het GFT-afval. Als je de tandenborstel vervangt en weggooit kun je de haren afknippen en deze bij het GTF-afval doen. De steel kan gewoon op de composthoop. 
 

Poetsen voor water

Wist je dat je met je aankoop ook nog eens een goed doel steunt? Wel 10% van de winst van schenkt Hydrophil aan ‘Viva con Agua’, een organisatie die zich inzet voor meer schoon water en sanitaire voorzieningen in ontwikkelingslanden!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Tandenborstel Bamboe Groen (medium)

Snelle verzending met Post NL