210d7100a42a88077b1d3da8d88fe4ed.jpg
Kies je categorie
Aanbiedingen per mail
Aanmelden
Baking soda 1500 gram (Natriumbicarbonaat/Baking soda)
Baking soda 1500 gram (Natriumbicarbonaat/Baking soda)
0 Reviews | Review toevoegen

✓ Overal voor te gebruiken, inclusief tips!

€ 5,50
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Baking Soda (Natriumbicarbonaat) 1500 gram

Ingrediënten

natriumbicarbonaat


Waar kan ik baksoda voor gebruiken?

Baksoda staat ook bekend als natriumbicarbonaat of zuiveringszout in Nederland en België. Het is een huishoudproduct dat veel wordt gebruikt bij zowel het koken als het schoonmaken. Het is echter niet hetzelfde als bakpoeder! Het wordt ook toegepast als verzorgingsproduct. Baksoda is niet biologisch. Net als water, kan soda niet biologisch zijn. 

Baksoda als rijsmiddel in plaats van bakpoeder

Baksoda kan worden gebruikt als rijsmiddel in plaats van bakpoeder. Dit moet dan wel samen met een zuur ingrediënt want anders blijft de chemische reactie uit, die er uiteindelijk voor zorgt dat het beslag gaat rijzen. Het heeft op die manier hetzelfde effect als bakpoeder maar wel sterker. Als het recept vraagt om een theelepel bakpoeder gebruik je een halve theelepel baksoda samen met bijvoorbeeld een scheutje apppelazijn. Ook wijnsteenpoeder, citroensap of karnemelk zijn geschikt als zure component.

Lees hier hoe je baksoda kunt gebruiken als schoonmaakmiddel en verzorgingsproduct

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.