210d7100a42a88077b1d3da8d88fe4ed.jpg
Kies je categorie
Aanbiedingen per mail
Aanmelden
Biobim Geitenmelk 1 (biologisch)
Reviews | Review toevoegen

Laatste stuks

Levertijd

Voor 9.00 besteld = zelfde dag verzonden

€ 15,99
€ 12,95
Prijs per stuk

Voorraad : 12

Aantal: 
Bestellen

Geiten Zuigelingenmelk voor je Baby vanaf 0 maanden

  • Merk: Bibim
  • vanaf de geboorte
  • 400 gram

Biobim Geitenmelk 1 is zuigelingenvoeding op basis van biologische geitenmelk, afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw. Zo is bij herkomst van de biologische melk niet enkel rekening gehouden met de aard van het veeteeltbedrijf, maar ook met zijn ligging.

Uiteraard voldoet Biobim zuigelingenvoeding op basis van geitenmelk aan de laatste wetenschappelijke inzichten en de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Biobim Geitenmelk 1 heeft een zachte, milde smaak en is licht verteerbaar.

Leeftijd: vanaf 0 maanden

Belangrijk
Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Als je geen borstvoeding meer geeft, is Biobim zuigelingenvoeding op basis van geitenmelk een zeer geschikt alternatief voor je baby vanaf 0 maanden tot 6 maanden. 

 

Voor voedingsinformatie (ingrediënten, allergenen, voedingswaarden), zie ook de tweede afbeelding.
 

Ingrediënten

geitenmelkpoeder*, maltodextrine*^, lactose*, plantaardige olie* (palmolie, raapzaadolie, zonnebloemolie), calciumcarbonaat, L-tryptofaan, natriumcitraat, cholinebitartraat, vitamine C, L-cystine, L-methionine, L-isoleucine, vitamine E, ijzersulfaat, zinksulfaat, calcium-D-pantothenaat, niacine, kopersulfaat, vitamine B2, vitamine A, vitamine B1, vitamine B6, mangaansulfaat, kalumjodaat, foliumzuur, vitamine K1, natriumselenaat, biotine, vitamine D, vitamine B12
* van biologische landbouw
De gehaltes zijn overeenkomstig de Warenwetregeling Zuigelingenvoeding

^ Biobim over maltodextrine: "Biobimlac bevat geen “toegevoegd suiker”. Er wordt wel maltodextrine toegevoegd. Dit is een koolhydraat gemaakt van biologische mais en zorgt voor een juiste voedingswaarde. Soms wordt er een ander koolhydraat als lactose toegevoegd om aan de benodigde voedingswaarde te komen. In de voedingswaarde kun je zien dat BiobimLac suikers bevat (zoals elke opvolgmelk)." 

Review toevoegen

Bedankt voor je productreview! Deze wordt zo snel mogelijk geactiveerd.

Alvast hartelijk dank!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews