210d7100a42a88077b1d3da8d88fe4ed.jpg
Kies je categorie
Aanbiedingen per mail
Aanmelden
Alles Draait om je Hormonen 5 1
Boek Alles draait om je hormonen
Alles Draait om je Hormonen
Reviews | Review toevoegen

Auteur: Rineke Dijkinga

Levertijd

Voor 9.00 besteld = zelfde dag verzonden

€ 29,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Alles Draait om je Hormonen

  • Auteur Rineke Dijkinga
Leer hoe je met voeding en leefstijl de belangrijke hormonen in je lichaam positief kunt beïnvloeden. Rineke Dijkinga (auteur van o.a. Weten over (H)eerlijk eten 1 en 2) geeft je met dit boek belangrijke inzichten en 100 lekkere, supergezonde recepten voor jong en oud, die zijn bedoeld om je hormonen in balans te brengen.

Rineke Dijkinga: "Hormonale ontregelingen kunnen het dagelijks leven tot een nachtmerrie maken. Dit boek is geen nieuw dieet. Het is een manier om elke dag goed voor jezelf te zorgen. Inclusief een gratis Weetjes-boekje met talrijke wetenswaardigheden over de relatie voeding/leefstijl en hormonen. Iedereen kan koken voor een betere hormoonhuishouding."

Er komen allerlei hormoon-gerelateerde onderwerpen aan bod. Bijvoorbeeld  stemming, slaap, energieniveau, snelheid van verouderen, spijsvertering en gewicht. Elk recept is voorzien van informatie over de werkzame voedingsstoffen, tips en leuke wetenswaardigheden. Ook staan er bijdragen in het boek van gastschrijvers met specifieke kennis van hormonen.

Review toevoegen

Bedankt voor je productreview! Deze wordt zo snel mogelijk geactiveerd.

Alvast hartelijk dank!

Roos -

Prachtig boek (mooi uitgegeven, en lekker dik!). Een mooie aanvulling op de andere boeken van Rineke!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews